Tofvel Er zijn 12 producten.

Tofvel pantoffels zijn handgemaakt in Nepal van 100% natuurlijke wolvilt. Wol reguleert de temperatuur van voeten heel goed, dus uw voeten blijven lekker warm. De Tofvel is een comfortabel uniseks model, geschikt voor dames en heren en gemaakt in zes kleuren. Neem een kijkje op onze webshop voor ons assortiment. 

Tofvel pantoffels zijn handgemaakt in Nepal van 100% natuurlijke wolvilt. Wol reguleert de temperatuur van voeten heel goed, dus uw voeten blijven lekker warm. De wol is afkomstig van lokaal vrij grazende schapen.
De onderzijde van de Tofvel is een kalfsleren zool, met daarin een schokabsorberende EnergySole. Daarmee is de Tofvel ook stabiel en stevig, zodat u veilig loopt en niet snel uitglijdt.
​​​​​​​
De Tofvel is een comfortabel uniseks model, geschikt voor dames en heren en gemaakt in zes kleuren.

Tofvel pantoffel Everest 15242 zwart

Pantoffel van Tofvel model Everest 15242 instap in zwarte kleur. Tofvel wordt met de hand gemaakt in Nepal. De tofvel bestaat uit een geheel, gemaakt van 100% wolvilt. De onderzijde is afgewerkt met een kalfsleren zool. Tussen het vilt en de zool zit een schokabsorberende Energysole. Elke tofvel is voorzien van een geborduurde handtekening van de maker en een kaartje met persoonlijke informatie.

€ 69,95