Onderhoud Er zijn 22 producten.

Producten voor onderhoud en bescherming van uw aankoop, plus eventuele reparatie van lederwaren

Onderhoudsmiddelen | Wittepoel

Collonil verzorgt glanzende materialen Lack Mousse

Onderhoudsmiddelen van Collonil Lack Mousse in spuitbus. Deze mousse behoudt de elasticiteit en glans van het lak. De toevoeging van elasticiteit verkleint de kans op scheurtjes in het lak. Bovendien heeft de mousse een anti-statisch werking waardoor het lak minder vuil aantrekt. De mousse is eenvoudig aan te brengen op de schoenen en hoeft alleen ingewreven te worden.

€ 8,95

Collonil organic - natuurlijk onderhoud Bamboo lotion

Onderhoudsmiddelen van Collonil Bamboo lotion in hand dispenser. De Collonil Bamboo Lotion is een reiniger die vuil oplost. Het natuurlijke bamboe extract voorkomt vochtverlies en beschermt daardoor tegen uitdroging. Geschikt voor suede, nubuck, textiel en materiaalcombinaties. Frist tevens de kleur op van suede en nubuck. Oplosmiddelvrij en zonder drijfgas.

€ 12,95

Akileine tegen kloven en koubulten Akil winter

Voetverzorging van Akileine Akil winter. Deze creme is geschikt voor mensen met winterhanden en of wintervoeten. De creme bestrijdt de gevolgen van het winterweer zoals kloven, winterjeuk en koubulten. Ook verlicht de creme in sommige gevallen de pijnklachten van de winterhanden en voeten. In de creme zit ginko-biloba, vitamine A E B5, galamboter, goudsbloemolie, calendulaolie en teinturen van...

€ 13,45